Mest sålda daggmaskar

Nyheter RSS för Nyheter

Daggmasknytt 1

fdtghfthy
2011-12-01

Mobil e-handel

Nu kan du aktivera en mobilanpassad version av din webbutik för besökare som surfar via sin telefon. Endast 295 kr/mån. Ingen startavgift
2011-08-18

Välkommen till din testbutik!

I denna testbutik har du möjlighet att se hur din kommande skarpa butik kommer att fungera. I administrationen...
2011-02-16

Mobil e-handel

Vad är en mobilbutik?

En mobilbutik är en webbutikslösning som automatiskt känner av om besökaren sitter vid en dator eller en telefon och visar då upp en anpassad version som är optimerad efter besökarens behov. Mobilbutiken är en modul som går att aktivera för alla standardiserade butiker helt utan anpassning. Det går sedan att själv designa hur mobilbutiken visas för besökare.

 

mobilhandel

Vad kostar det?

Månadsavgiften för modulen är endast 295 kr/mån. Ingen startavgift.

Varför aktivera mobilbutikmodulen ?

I takt med att försäljningen av Smartphones ökat lavinartat de senaste åren har behovet för e-handelsmarknaden att anpassa sig efter trenden växt i samma takt. Kring 12% av all trafik redan idag kommer från mobiltelefonen. Med en anpassad mobilbutik så missar du inte potentiella affärer.

Mobilhandel + Blogg = Sant

Mobilbutiken kan också användas tillsammans med bland annat vår e-handelsoptimerade bloggfunktion. Det går att skriva mobiloptimerade blogginlägg som länkar direkt till dina produkter från mobilbutikens förstasida.

mobilhandel växer

Specialanpassad mobilbutik

Mobilbutiken från Nordisk e-handel är gjord för att passa de allra flesta. Självklart kan den även anpassas för speciallösningar. Kontakta oss för att få reda på mer om hur mobilbutiken kan modifieras

Du kan testa hur det fungera i din testbutik

Om du skriver in din testbutiks url i din smartphone så får du en bra bild hur det kommer fungera, du kan ändra inställningarna i admin. I footern kan du byta mellan fullversion och mobilversionen.

right

Kalender

9/8 18:00 Exempel på kalender

Exempel på hur man kan använda nyhetsfunktionen som en kalenderfunktion.

14/8 23:30 Nyheter som kalender

Exempel på hur man kan använda nyhetsfunktionen som en kalenderfunktion.

18/8 19:00 E-handelsträff

Exempel på hur man kan använda nyhetsfunktionen som en kalenderfunktion.